Want your
own Fotopage?






 
Kayu Jati FotoPage

By: Rusni Amat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Dec-2007 05:48 Email | Share | | Bookmark
+ Perabot Kayu Jati +









+ Set sofa nie, anda boleh pilih fabric color yang dikehendaki..











Wednesday, 12-Dec-2007 15:03 Email | Share | | Bookmark
+ Katalog Kayu Jati +

+ Ambil masa jugak nak upload gambar kat fp nie... Byk lagi gambar yang x upload... Tapi xper.. kalau ada kawan2 yang berminat nak dapatkan katalog kayu jati, sila email ke rusni_dandy@yahoo.com Insya Allah, saya akan forwardkan..
Thanks


Tuesday, 11-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
+ Nurin Iman +


+ Last week pi umah Ammachee.. Lama dah x jumpa Ammachee.. X sangka Nisa pun datng jugak petang tu.. Nie Nurin Iman dgn Nisa


+ Nurin Iman + Nisa + Ammachee + Aunty Diny


+ Nurin Iman and Barney.. Suka sangat ngan si Barney nie..


Sunday, 9-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
+ Promosi Kayu Jati +


+ Hiasan labu air


+ Lampu hiasan comel


+ Sofa tetamu Grandfather.. Ada single seater, 2 seater & 3 seater, fabric color bley pilih..


+ Trolley sorong utk letak biskut n kueh.. yang nie saiz XL


Wednesday, 5-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
+ Promosi Kayu Jati +


+ Almari sudut nie berbentuk 1/4.. sesuai kalau kita letak kat sudut rumah. Ada 4 tingkat


+ Rak nakas


+ Pot cumi-cumi nie satu set ada 3 saiz


+ Teras kartini tiara set nie ada 3 seater, 2 seater, single seater & coffee table.. boleh beli set atau asing2


+ Cermin matahari nie ada 2 saiz.. M & L


+ Jam anggun nie antara yg paling banyak dijual...


+ Bangku panjang


+ Meja Hiasan Buffet nie panjangnye 1.5 meter


+ Meja Konsol


+ Kerusi tamu lois bundar


+ Set sofa monaco nie ada 3 + 2 + 1 + 1 dan 1 coffea table dan 2 meja sisi kecik..






[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net